Er du træt af at spise på dine følelser?

 

Træt af at din følelsesspisning får dig til at tage på? 

 

Træt af at du aldrig kommer i mål med dit vægttab, fordi du altid "falder i", når du er ked af det, vred, keder dig, er ensom osv?

 

Vi har en god nyhed til dig...

 

For dét problem har vi nemlig en løsning på 🧡

 

Vi kan hjælpe dig med at lære at håndtere dine følelser på en mere hensigtsmæssig måde, end ved at spise. Så din følelsesspisning ikke længere står i vejen for dig og dine mål.

Har du kun maden som strategi, når noget er svært?

 

Hvis du først har lært at spise på følelser, vil det være en MEGET stærk automat-reaktion, at række ud efter noget at spise, når du oplever ubehag.

 

Det kan være at du fx

- er overvældet

- er ked af det

- er stresset

- føler dig trådt på

- keder dig

- føler dig tom eller ensom

 

Når du tackler dine følelser med mad, så er det uundgåeligt, at du "falder i" gang på gang og spiser (langt) mere end du har brug for.

For hvad skulle du ellers gøre, hvis du ikke ved hvordan du ellers skal håndtere når noget er svært?

 

Hvis du har problemer med vægten, så skal du vide, at du vil blive ved med at støde panden mod den samme mur, indtil du får taget fat om ÅRSAGEN til problemet.

 

Men de fleste ved ikke hvordan de skal gribe det an - og sidder tilbage med en fortvivlet følelse af magtesløshed. De kæmper og kæmper og forsøger at kontrollere maden - men forgæves. For det er ikke maden der er PROBLEMET.

 

 

Og så kan du ellers bare slå dig selv i hovedet...

 

Være ked af din krop. Skamme dig over ikke at kunne lade være med at spise for meget. Frygte for hvordan det vil påvirke dit helbred. Have en stærk trang til at spise i smug, når du er alene. Føle opgivenhed, og igen og igen blive ramt af "nu kan det være lige meget". Og spilde din tid på at slå dig selv i hovedet.

 

Kære dig...du er ikke alene!

 

Stort set alle spiser på følelser ind imellem. Det er helt normalt. For nogle er det ikke et problem - for dem skaber det ikke problemer. Men hvis det er et problem for DIG, så skal vi have gjort noget ved det! For følelsesspisning stopper ikke af sig selv.

 

Vi (Jane og Sarah) har selv stået i samme båd. Forsøgte at flygte fra ubehaget ved at spise og piskede os selv over at vi ikke kunne styre os med maden. Bebrejdede os selv over at vægten bare steg og steg, trods alle de gode intentioner om at tage os sammen.

 

Vendepunktet kom, da vi lærte om mekanismerne bag følelsesspisning og fik nogle nye værktøjer til at tackle dét der var svært.

- Da vi lærte at leve vores liv MED dét ubehag som det bringer.

- Da vi begyndte at turde sætte os selv i førersædet.

- Da vi lærte at behandle os selv omsorgsfuldt.

- Da vi lærte at sætte grænser.

- Da vi lærte at leve et vitalt og meningsfuldt liv.

Og alt dét vi har lært på vores egen rejse, dét brænder vi nu for at give videre til andre.

 

 

Du skal vide, at lige nu kan du ikke gøre andet end at spise på dine følelser...

 

 

Du kan se det som at du er ude på åbent hav uden at kunne svømme og klamrer dig til din redningskrans - MADEN. Dét vi kan hjælpe dig med, er at få lært dig at svømme, så du ikke længere har brug for din redningskrans.

 

Det hjælper ikke at forsøge at kontrollere maden - og det har du sikkert allerede erfaret og forstået. Og du har måske også erfaret at alle de gode råd du læser fra div. coaches og i div. medier om at du skal distrahere dig selv ved at gå en tur, tage et bad, børste tænder osv. heller ikke hjælper.

 

For det er bare symptombehandling...

 

Før vi får arbejdet med ÅRSAGEN, kommer du ikke videre.

 

Og det kræver noget arbejde, ingen tvivl om det. Og det kræver at du ved hvad du skal gøre - men det er netop dét vi kan hjælpe dig med. Vi kan føre dig igennem processen, så du "bare" kan gøre arbejdet og ikke spekulere så meget om hvor vidt det er det ene eller det andet der er rigtigt at gøre. Du får et kort, så du kan finde vej.

 

Og arbejdet er det hele værd, det kan vi godt love!
For ud over at få styr på spisningen, så følger der SÅ meget mere med. Du lærer helt vildt meget om dig selv og du vokser som menneske. Det er den vildeste proces og en kæmpe gave du giver til dig selv.

Jeg havde prøvet alverdens kure, personlige trænere, bootcamps osv., men hver gang med samme resultat; jeg tabte mig, forløbet stoppede og jeg tog det hele +5 kg mere på - især som følge af overspisninger. 

Det begyndte at gå op for mig, at der måtte ligge noget bag dette mønster og i min søgen efter svar dukkede Jane fra Sundere Vaner op.

At starte ved hende er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget for mig selv! I dag står jeg med langt mere viden om HVORFOR jeg spiste, som jeg gjorde og at det ikke handler om HVAD jeg spiste.

Jeg kan ikke andet end at anbefale et forløb ved Sundere Vaner. Hvis du overvejer det, så er der faktisk ikke noget at overveje. Bare gør det!

Kvinde, 25 år

Vi har arbejdet med rigtig mange klienter gennem årene, der havde problemer med følelsesspisning.

 

Og alle de erfaringer vi har fået, dem har vi samlet i dette online kursus "Håndtér din følelsesspisning på 10 uger", som vi nu vil præsentere for dig.

 

Forløbet er opdelt i 11 overskuelige moduler, hvor du på egen hånd arbejder dig igennem processen.  Der frigives et nyt modul hver uge, som indeholder korte undervisningsvideoer,  lydfiler og ugentlige refleksionsopgaver:

 

Modul 1

Her introduceres du til forløbet og lærer om mekanismerne bag følelsesspisning og psykisk kontra fysisk sult, så du kan begynde at få en forståelse af dine hvad det egentlig er der sker for dig.

 

Modul 2

Vi går et spadestik dybere og undersøger hvad du har med i bagagen, som ligger til grund for at du spiser på dine følelser.

 

Modul 3

Her lærer du om hjernens snedige natur og hvordan dine tanker spiller en stor rolle i at du spiser på følelser - og du lærer at håndtere dine tanker på en helt anden måde.

 

Modul 4

Vi går her ind og begynder at arbejde på dit selvværd, så du ikke behøver at spise fordi du har det dårligt med dig selv.

 

Modul 5

Her skal vi til at kigge på hvordan du opfylder dine behov og passer på dig selv.

 

Modul 6

Her præsenterer vi hvor ineffektivt det reelt set er at spise på dine følelser lærer dig en metode til hvordan du virkelig kan få noget ud af din følelsesspisning i de situationer hvor du vitterligt ikke har andre redskaber.

 

Modul 7

I dette modul præsenteres du for en effektiv metode til at rumme de ubehagelige følelser, så du ikke længere behøver at flygte fra dem ved at spise.

 

Modul 8

Her skal vi ind og kigge efter om du har gamle sår, der ikke vil hele - og hvis du har, så lærer vi dig at være med dét der engang har gjort SÅ ondt på dig, så du kan finde ro.

 

Modul 9

Her lærer du hvordan du sætter grænser, siger fra og kommunikerer klart. Sådan at du ikke længere skal finde dig i at blive trådt på og få overskredet dine grænser.

 

Modul 10

i dette modul kigger vi på hvordan dit liv kan blive så vitalt og meningsgivende som muligt. Vi lærer dig hvordan du skaber retning i dit liv.

 

Modul 11

Vi afslutter forløbet med at give dig en model du kan bruge fremadrettet, når du oplever ubehag, som giver dig trang til at spise på dine følelser. Således at du kan gennemskue hvad dine forhindringer i livet er og hvordan du overkommer dem.

 

Dette forløb er resultatet af + 20 års personlige erfaringer, utallige uddannelser og kurser og over 500 klientforløb.

Hvis du skulle igennem den samme proces i 1:1 forløb hos os, ville det koste dig på den anden side af 8000 kr.

Men nu giver vi dig i stedet muligheden for at gå igennem processen på egen hånd til en ret vanvittig pris på kun 1798 kr.

Jeg skal SÅ meget med!

Du kan naturligvis også kaste dig ud i at arbejde på din følelsesspisning på egen hånd, uden at tage dette kursus.

 

 

Men det er vores erfaring at du vil komme til at mangle nogle vigtige redskaber og at det kan være svært på egen hånd at omsætte dén viden du fx læser dig til, til konkret handling. Det kender du højst sandsynligt allerede.

 

Og det er forvirrende at skulle finde ud af hvad der giver mening at tage fat i og hvilken rækkefølge.

 

Vi har begge brugt +20 år på først at sidde fast og bare synke dybere og dybere, gå i terapi i årevis,  for derefter at bruge på den anden side af 300.000 kr. for at tilegne os dén viden vi sidder med i dag.

 

 

Spørgsmålet er...

 

 

om du har lyst til at gå igennem det samme, eller om du hellere vil tage en genvej og lære af vores erfaringer, så du kan få løst dit problem og komme videre med dit liv?

 

Du tænker måske at 1798 kr er en del penge at bruge på noget du ikke ved, om der vil virke for dig.  Det forstår vi godt. Men hvad er resten af dit liv værd? Forestil dig et liv, hvor du ikke længere kæmper med følelsesspisning – hvad er det værd for dig? Forhåbentlig mere end 1798 kr.

 

Du kan enten betale i ét hug, eller du kan dele betalingen op over to månedlige rater (+50 kr i administrationsgebyr).

Jeg vil gerne betale i rater :-)
Jeg klarer den i ét hug!

 

Mest stillede spørgsmål:


Hvad nu hvis der kommer ting i vejen, så jeg ikke kan nå at lave opgaverne inden næste modul frigives?
Det gør ikke noget. Forløbet er dit på livstid og selvom modulerne bliver frigivet med en uges mellemrum, så kan du sagtens bruge længere tid imellem modulerne eller evt. holde helt pause fra forløbet i en periode. Vi anbefaler bare at du mindst bruger en uge mellem hvert modul på at lave opgaver og reflektere over processen.

 

Hvad hvis jeg får brug for hjælp undervejs, eller efter forløbet? Så kontakter du os bare og vi aftaler en session. Alle der har købt forløbet får 20% rabat på coachingsamtaler både under og efter forløbet.

 

Helt ærligt, vi ved godt at det er svært at tage en beslutning om at springe ud i sådan et forløb...

 

 

For du kender os jo ikke. Du ved ikke om dét vi tilbyder, er det rigtige for dig.

 

Men vi lover dig, at dét her forløb er lavet fra hjertet og er et afkog af alt dét vi selv har gennemgået og tillært os igennem årene – både personligt og gennem vores arbejde med klienter.

 

Vi BRÆNDER for vores arbejde og det er vores livsmission at hjælpe andre ud af de spiseproblemer, som har fyldt en så stor del af vores liv og givet os så megen smerte og bekymring.

 

Det lægger os især på sinde fordi vi oplevede selv, ikke at kunne finde den rette hjælp og derfor har vi nu lavet dette online forløb, for at kunne hjælpe så mange som muligt.

 

Jeg stoler på jer - lad mig komme igang!

Jane Aaberg

Jeg er 40 år og kæmpede i over 15 år med en kombination af bulimi og tvangsoverspisning.

Mit selvværd var helt i bund, jeg dulmede alle mine svære følelser med mad og mit sociale liv var nærmest ikke-eksisterende.

Jeg droppede ud af flere uddannelser og hele mit liv gik med tanker om hvad jeg måtte spise, hvornår jeg måtte spise, kontroltab, opkastninger (i perioder) og konstant dårlig samvittighed.

Jeg var i behandling hos både private psykologer og psykoterapeuter og på sygehuset, men intet hjalp, tvært imod fik jeg det bare værre.

Vendepunktet kom i 2009, hvor jeg kom i kontakt med et privat behandlingssted og langt om længe fandt ud af hvad pokker det hele handlede om.

Alt hvad jeg har lært på min egen rejse bruger jeg til at hjælpe mine klienter - samt læringen fra de uddannelser jeg undervejs har taget indenfor vane- og overspisningscoaching.

Fun fact: jeg er crazy cat lady og har desuden været verdensmester i dødløft.

Sarah Rasmussen

Jeg er 35 år og har lidt af overspisning, stress og angst i mange år og sad fast og var fortvivlet.

Og mine følelser var jeg slet ikke i kontakt med, dem spiste jeg bare væk - imens jeg fik det værre og værre og blev større og større.

Jeg ramte bunden i 2015 og har kæmpet mig op ved hjælp af min rigtig dygtige læge, en kostvejleder/personlig træner, samt da jeg tog uddannelsen til vane- og overspisningscoach.

På sidstnævnte uddannelse lærte jeg SÅ så meget om dén sygdom som har givet så meget skam, tårer, vrede og fortvivlelse.

Og i dag har jeg en værktøjskasse fyldt med redskaber, som jeg kan bruge hvis jeg har det svært og  jeg ved det er ok at “falde i”.

Jeg har også lært at der skal være plads til livet i den “perfekte verden” vi nemt komme til at stræbe efter. Og at livet indebærer masser af smerte - og at det er ok. Jeg kan klare det.

Fun facts: jeg dræber planter, hader at handle og tror jeg er racerkører - siger andre ;-)